Konfitura z dyni hokkaido słodzona ksylitolem

Skład:

 dynia hokkaido 63%, ksylitol 14 %, pektyna, sok z cytryny 5%, imbir ,grapefruit 10%, sól himalajska, przyprawy.

Sporządzono z 81 g owoców na 100 g produktu

Waga netto: 200 g

Konfitura została sporządzona ręcznie, według zasady pięciu przemian.

 Do produkcji wykorzystano świeżą (nie mrożoną) dynię hokkaido.

Produkt nie zawiera cukru.

Według tradycyjnej medycyny chińskiej dynia - słodka w smaku, posiada rozgrzewające właściwości termiczne . Dynia wzmacnia śledzionę i żołądek oraz zawiera witaminy z grupy B i witaminę C.

Łagodzi stany zapalne, usuwa substancje toksyczne z organizmu.

Grapefruit posiada ochładzające właściwości termiczne a substancje w nim się znajdujące mają działanie antygrzybiczne.



INFORMACJE I ZAMÓWIENIA - TEL. 601894574
www.wasilak.pl

W razie choroby skontaktuj się z lekarzem i zastosuj do jego zaleceń.
W żadnym wypadku informacje na tej stronie nie zastępują kuracji zapisanej przez lekarza.

Zamów KONFITURĘ
Powrót do strony głównej